WaterProof -Novinka v prodeji

Věřte, že pokud se rozhodnete pro obleky Waterproof, dobře uděláte.

SeaLife Mini II konečně v prodeji

Firma SeaLIfe úspěšně uvedla na trh novinku letošního roku. Fotoaparát který je určen, jak pro fotografování pod vodou, tak i pro outdoorové fotografování v náročných podmínkách. Zvládá jak fotografické sekvenční snímání, tak i video. A úžasná zpráva pro podvodní fotografy je ta, že jej lze osadit širokoúhlou předsádkou SeaLife MIni, která z tohoto fotoaparátu činí velmi univerzální fotoaparát pod vodu. Zvládá makro i širokoúhlé fotografie. Fotoaparát je osazen 9 megapixelovým senzorem a 2,4“ LCD displejem. Díky jeho celopogumovanému tělu a dalším technickým zpracováním je vodotěsný až do hloubky 40 m a odolá pádu z výšky až 2 metry. Na displeji vám fotoaparát zobrazí nastavení, jenž jednoduchými kroky nastaví fotoaparát pro žádanou scénu ať pod vodou nebo na povrchu. Mód „Spy“ (špión) v zadaném časovém intervalu snímá fotografie jednu za druhou. Vlastnosti: 9 megapixelový fotoaparát pro ostré snímky ve vysokém rozlišení • Rychlé zapínání a vypínání pro spontání snímky • Testováno do hloubky 40 metrů • Odolný proti nárazu až z výšky 2 metrů • Gumový kryt pro odolnost a bezpečné uchopení • Režim snadného nastavení umožní nastavit přístroj ve třech krocích • Režim videa s rychlostí 30 snímků za sekundu i se zvukem • Spy Mode – jakékoliv množství plachých zvířat může potápěč dostat na svůj obrázek • Kompaktní a tenké provedení • Velký 2,4 palcový LCD TFT displej • 2 AAA mikrotužkové batterie (2 ks součástí fotoaparátu). Možnost NiMH bateriového provozu • kompatibilní s paměťovými kartami SD a SDHC (doporučeno až 8 GB) • čtyři různé režimy: pozemní Auto režim, podvodní režim, šnorchlovací režim a režim externího blesku • 3 velká tlačítka pro snadné používání • Možnost rozšíření o populární SeaLife příslušenství (blesk Digital Pro, světlo Photo-Video a širokoúhlý mini objektiv) Detailní informace o produktu: - Obrazový snímač: 9 Megapixelový CMOS - Barevná škála: 24-bitové barvy (RGB) - Rozlišení: 9 Megapixelů (3472 x 2604) - Formát obrázků: JPEG - Kvalita videa: 640 x 480 – 30 snímků za sekundu (FPS) - Formát videa: MJPEG (.AVI) - Světelnost: F3.0 - Ohnsková vzdálenost: 7,9 mm (odpovídá malému obrázku = 45 mm) - Vzdálenost záběru: Makro 0,65 m – 1,3 m / Normal 1,3 m – nekonečno. - se širokoúhlým objektivem SL973: Makro 0,3 m – 1,0 m / Normal 1,0 m – nekonečno - Úhel záběru: pozemní 49° (šířka) / podvodní 37° (šířka) - Zoom: 3x digitalní - Ryhlost závěrky: Mechanická závěrka- pozemní režim: 1 až 1/2000 sekund - podvodní režim: 1/60 až 1/1500 sekund - Blesk: Auto, doplňkový, vypnutý, redukce červených očí - Režim scény: Auto, šnorchlování, moře, režim externího blesku - Režim snímání: Snímkování, Spy Modus (libovolný počet snímků v nastavitelných intervalech) - LCD displej: 2,4 palcový TCT LCD barevný displej - Paměť: Vnitřní paměť: 28 MB (10 snímků ve vysokém rozlišení) - Externí paměťové karty: SD und SDHC - Maximální velikost externích paměťových karet: 8 GB SDHC - EXIF Formát: EXIF 2.2 - Operační systémy: PC: Windows XP/Vista/7 - MAC: OS 9.0 a vyšší - CD/Software: Návod v 5ti jazycích - Jazyková podpora: LCD displej: angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, holandština, turečtina, portugalština (Brasilie), čínština (T-C a S-C) - Návod k použití: angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština,holandština - Napájení: 2x AAA mikrotužková batterie - Kapacita baterií: Cca. 100 snímků s alkalickými bateriemi a >500 obrázků s Energizer Ultimate - Certifikováno podle: CE, ROHS, FCC - Hmotnost: 286 gramů bez baterií i paměťových karet - Rozměry: 114 mm x 46 mm x 76 mm - Doporučená cena: Pouze € 289,- u autorizovaných dealerů SUBGEAR Speciální technické informace: - Maximální hloubka: Testováno do 40 metrů - Vztlak: Mírně negativní - Provozní teplota: 0° C až 43° C - Skladování: -28° C až 60° C - Závit stativu: Standardní ¼“ závit stativu k připojení příslušenství - Záruka: 2 roky Obsah balení: • Fotoaparát SeaLife SL330 • Poutko s příchytkou • Obal na fotoaparát • Náhradní Okroužek • Nástroje pro údržbu • 2 x AAA mikrotužkové alkalické baterie • Čtečka paměťových karet SD/SDHC

Safari flotila pro rok 2011

Na příští rok jsme pro Vás nasmlouvali staronovou flotilu lodí, pro naše zájezdy k Rudému moři...Prosím, seznamte se :-) Pro většinu potápěčů je nejoblíbenější potápěčskou dovolenou pobyt a potápění na safari lodích v Rudém moři. Komfort při potápění, exluzivní servis, vzdálené lokality, které jsou při denních výjezdech nedostupné a neomezené potápění jsou tím nejlepším, co si potápěč může přát. Nepotřebujete nakládat těžké potápěčské láhve, ani zdlouhavě montovat výstroj před každým ponorem. Zde ji máte stále připravenou, stačí se jen obléknout udělat dva kroky a jste pod hladinou. Potápět se můžete od časného rána až do noci. Zkušení průvodci umocní Vaše zážitky při potápění a posádka lodě se stará, aby všechno probíhalo hladce i na hladině. Absolutní relax, jídlo 5-krát denně a nealko nápoje All inclusive pomáhají doplňovat energii, kterou odčerpají nádherné ponory.

Nejlehčí regulátor na našem trhu od firmy Apeks, má jméno FLIGHT

Představujeme Vám automatiku Apeks Flight, nejlehčí regulátor na světě. Ideální volba pro potapěče kteří cestují a řeší nadváhu svých zavazadel při transportu.

Suché rukavice Kubi

Suché rukavice Kubi jsou jasným lídrem na trhu z hlediska kvality. Plast nahradil eloxovaný dural.

Nejlepší podoblek na našem trhu - X-Tex® Finnfill od firmy Ursuit

Podoblek X-Tex® je určený do extrémně náročných a studených podmínek. Vynikající vlastnosti podobleku vytváří kombinace precizního střihu speciálních vláken, jejich zvláštní uložení, povrchové membrány a mnoha dalších detailů tvořících jedinečný celek

Potápěčské safari Rudé moře - St Johns, Zabargad

Týden báječného potápění na nejkrásnějších lokalitách Rudého moře. Termín: 19.10. - 26.10. 2010 Uzávěrka přihlášek: 12.7. 2010 Cena: 31 990 Kč

ALFA LED200, ALFA LED 200 MAX, ALFA LED 800

Nová řada svítilen ALFA LED se vyznačuje ještě vyšším světelným výkonem, než mají běžné potápěčské led svítilny , nabízené na trhu. Využití svítilen je nejen při potápění, ale dají se velmi dobře uplatnit i při různých Outdoorových aktivitách, popřípadě i jako velmi kvalitní světlo na kolo ( s dokoupením universálního držáku ). Svítilna ALFA LED 200 MAX je vyrobena celá z eloxovaného hliníku. Svítilna ALFA LED 200 a ALFA LED 800 mají hlavice z Delrinu a tělo je z eloxovaného hliníku. Na konci těla je očko pro uchycení. Velkou výhodou jsou snadno vyměnitelné Li-Iontové akkumulátory, čímž odpadá v budoucnu finančně náročná a zdlouhavá výměna celého Akku packu. Díky použití Li-Iontové technologie se mohla značně zmenšit i velikost svítilen a rovněž odpadá paměťový efekt baterií včetně jejich samovybíjení. Výhodou je i možná záměna těl ( případné dokoupení delšího nebo kratšího těla) u modelů ALFA LED 200 a ALFA LED 200 MAX, což umožňuje uživateli využívat svítilny k různým činnostem. Zajímavé je použití s Goodmanovou ručkou, což mohou využít zejména speleo potápěči nebo techničtí potápěči, chystá se adaptér pro upevnění na pásek masky. Co řadí ale tyto svítilny mezi TOP produkty je vysoká intenzita svícení, která ostatní doposud nabízené potápěčské svítilny značně převyšuje.

Změna designu pouzder Ikelite pro digitální SLR

Od 1. prosince 2009 jsou všechna pouzdra pro digitální zrcadlovky vybavena čtyřmi zámky. Tato změna ještě dále zvyšuje bezpečnost a spolehlivost. Pouzdra jsou dále doplněna o vrchní montážní prvek 1/4-20 pro připevnění zaostřovacího světla, videosvětla nebo jiného lehkého příslušenství.

Thistlegorm

Dvě třetiny zemského povrchu je tvořeno moři a oceány. Tato místa skrývají mnohá tajemství, která dosud čekají na svá objevení. Mořské dno je poseté mnoha vraky z různých období : od počátku mořeplavby, přes středověké lodě až po lodě současnosti. Mnoho jich pochází především z druhé světové války, stejně jako Thistlegorm.
  • z 44 příspěvků.

Speciály
Potápěčské safari 2019 Egypt - St.Johns, odlet z Prahy

Pro většinu potápěčů je nejoblíbenější potápěčskou dovolenou pobyt a potápění na safari lodích v Rudém moři. čtěte hned

Zkušební ponor SSI Try Scuba

čtěte hned

Velkoobchodní i maloobchodní prodej - pište na náš mail .....ivana.stastna@potapeniproradost.cz

Prodáváme i servisujeme vše co se týká světel a automatik.

Oblíbené odkazy