Akční nabídka lycrových dámských a pánských triček SubGear

Dokonale Vás ochrání před škodlivým slunečním UV zářením. Vynikající tričko vhodné pro plavání, plážové, ale i vodní aktivity vyrobeny z high-tech materiálů. Chrání vás před extrémním UV zářením, ale také vás chrání před medúzami při šnorchlování nebo jako dodatečná tepelná izolace pod neoprénový oblek.

Australská stylová, letní obuv-žabky Gumbies

Stylová obuv zrozená v Austrálii vás nadchne netradičním designem a detailním zpracováním. Obuv vyrobena z přírodních materiálů, šetrných k životnímu prostředí. Přesně kopírují tvar a klenbu chodidla, maximální pohodlí zaručuje duální EVA mid sole podrážka.

Novinky SUUNTO 2016-2017!

S radostí Vám představujeme žhavé novinky SUUNTO pro letošní sezonu 2016-2017 a není jich málo! D6i prodělaly velice povedený facelift a jsou teď k dispozici ve čtyřech elegantních provedeních a k tomu novinky D6i ZULU! VYPER NOVO - to je současný design, vylepšený software, Air, Nitrox (až 3 směsi, 100% O2), Gauge a nově i Free mod + nálož dalších funkcí bez kompromisu.I oblíbený ZOOP doznal spoustu změn, nejen v software, designu a barvách, ale nově má např. matrix display a módy Freedive + Gauge. Výbavou tak výrazně předčí předchozí model.

AKCE SUUNTO EON STEEL+SONDA ZDARMA !

Jarní akce na SUUNTO EON STEEL. Do konce května 2017 nebo do vyprodání zásob můžete mít počítač včetně sondy za neodolatelných 29.900,- ! Sonda zcela zdarma !!!

Exkluzivní pobyt a potápění na Bali v termínu leden-prosinec 2019 (odlet z Prahy)Ceny od 35.300,-Kč

Bali, nazývané též „Ostrov Bohů“, je indonéský ostrov, nejzápadnější ze souostroví Malých Sund, který leží mezi Jávou a Lombokem. Ostrov představuje nejoblíbenější turistický cíl celé Indonésie, vyhlášený svým tancem, hudbou, sochařstvím, malbami, výrobky z kůže a kovotepectvím. Bali nabízí 400 km překrásných pláží, které jsou místy přerušované divoce rozeklanými pobřežními skalami a jeho pobřeží je místy vystaveno obrovským příbojovým vlnám Indického oceánu. Nádherné korálové útesy a tropické ryby, azurové moře, bílé pláže, sopky, okouzlující a milí lidé – to je Bali nejznámější ostrov Indonésie plný legend, starobylých zvyků, které se uchovaly až do současnosti. Ideální pro potápěče, ale i nepotápěče a rodiny s dětmi.

Speciální cena pro sety Automatik Scubapro a Subgear

Dovolujeme si Vám nabídnout speciální ceny kompletních SETŮ pro vybrané automatiky Scubapro a Subgear. Jedná se o sety do studené vody! Set 1.st+2.st+Octopus. Scubapro set1.st Mk25 DIN300 +2.st G260 TACTICAL +Octopus R195. Subgear set SG50 1. stupeň +2.stupeň SG50 + Octopus

Proč u nás nakupovat?

Spokojený potápěč, potápěčka, zákazník. Individuálně dovezeme jakoukoliv položku ze sortimentu našich dodavatelů. Jejich seznam naleznete vlevo na našich stránkách. Stačí kliknout na logo výrobce a dostanete se na katalog výrobků. Ať už se jedná o sortiment potápění, či o podvodní fotografii.Dlouhodobé působení. Originál zboží. Informovanost. Výhoda osobního převzetí. Aktualizace nabídek. Platba dobírkou, převodem, nebo v hotovosti u nás na prodejně.

Nejlepší foto a video světla na trhu. Novinky Lightandmotion a podzimní akční ceny.

Kompaktní velikost a ohromný výkon, to jsou světla Sola od firmy Lightandmotion. Akční cena Sola Video 2100S/F a Sola Video PRO 8000. Akce platí do vyprodání zásob a je časově omezena!

Potápěčské ploutve RK3 APEKS, Novinka

RK3 jsou robustní ploutve vyrobené z jednoho kusu termoplastického elastomeru. Materiál je velmi odolný vůči nepříznivým vlivům okolního prostředí i drsnému zacházení. Ploutve jsou lehké a mají kratší, pružný list pro snadné manévrování a precizní pohyb pod vodou.

Automatika 1.stupeň MK25 EVO DIN 300/INT, Novinka 2015!

Vyvážený píst prvního stupně se zvýšenou odolností proti mrazu. Větší citlivost inhalace pro ultra rychlou odezvu dýchání, okamžitá dodávka vzduchu. Extra vysoké proudění vzduchu bez ohledu na to, jak studená je voda. Super komfort Highflow náustek. Kovové komponenty. PCD nátěr http://www.potapeni-pro-radost.cz/katalog/automatiky/automatika-1-stupen-mk25-evo-din-300int-novinka-2015
  • z 44 příspěvků.

Speciály
Potápěčské safari 2019 Egypt - St.Johns, odlet z Prahy

Pro většinu potápěčů je nejoblíbenější potápěčskou dovolenou pobyt a potápění na safari lodích v Rudém moři. čtěte hned

Zkušební ponor SSI Try Scuba

čtěte hned

Velkoobchodní i maloobchodní prodej - pište na náš mail .....ivana.stastna@potapeniproradost.cz

Prodáváme i servisujeme vše co se týká světel a automatik.

Oblíbené odkazy