Změna designu pouzder Ikelite pro digitální SLR

Od 1. prosince 2009 jsou všechna pouzdra pro digitální zrcadlovky vybavena čtyřmi zámky. Tato změna ještě dále zvyšuje bezpečnost a spolehlivost. Pouzdra jsou dále doplněna o vrchní montážní prvek 1/4-20 pro připevnění zaostřovacího světla, videosvětla nebo jiného lehkého příslušenství.

Všechny porty pro objektivy jsou s novými pouzdry kompatibilní (mimo 5510.10 Superwide Port Body)

Nabídka bezplatné modifikace
Všechna dvouzámková pouzdra, která byla zakoupena nová po 1. 10. 2009, mohou být zaslána zpět k bezplatné modifikaci. Mezinárodní poštovné a jiné poplatky jdou výhradně k tíži zákazníka. Z této politiky není možné učinit žádné výjimky.

Při úpravě bude kompletně vyměněn přední díl pouzdra. Původní přední díl není možné zaslat zákazníkovi zpět. Zasílejte pouzdro včetně zadního dílů, neboť po úpravě pouzdra a výměně dílů provádíme testování a tlakové zkoušky. Před zasláním pouzdra k bezplatné modifikaci Vás žádáme o odstranění držadla a dalšího příslušenství.

Doplňkový upgrade
Majitelům, kteří si pouzdro pořídily před 1. 10. 2009 nabízíme modifikaci pouzdra včetně vrchního montážního prvku 1/4-20 za poplatek 150 USD. Poštovné není zahrnuto v ceně.

V případě zaslání pouzdra k modifikaci Vám nabízíme možnost provedení roční servisní prohlídky pouzdra za zvýhodněnou cenu 50 USD (běžná cena 150 USD). Pravidelné servisní prohlídky pouzdra jsou stejně důležité jako prohlídky ostatní potápěčské výstroje. Předejdete tak zatuhnutí ovládacích prvků a ukládání zbytků soli. Servisní prohlídka zahrnuje kontrolu a čištění všech ovládacích prvků, výměnu všech těsnení, prověření TTL elektroniky a vodní tlakový test.

Tato nabídka platí pouze pro současné objednání placené doplňkové modifikace pouzdra a celková cena činí 200 USD plus poštovné.

Očekávaná dodací doba
Přestavba pouzdra trvá minimálně tři týdny od doručení. K této době prosím připočtěte čas přepravy pouzdra. Kvůli omezenému množství techniků není možné urychlit vyřízení objednávek. Jestliže nemůžete pouzdro postrádat po tuto dobu, vyčkejte se zasláním pouzdra k úpravě do doby než opadne počáteční poptávková vlna.

#5510.10 Superwide Port Body pro 8" Dome port
Původní Superwide Port Body #5510.10 nelze použít s novými čtyřzámkovými pouzdry. Nový Superwide Port Body #5510.11 je možné použít s novými i starými modely pouzder.

Nabízíme Vám proto možnost výměny starého Superwide Port Body #5510.10 za nový Superwide Port Body #5510.11 za sníženou cenu 60 USD plus poštovné. Jedná se o výměnu, a proto nebude starý díl #5510.10 vrácen zpět.

Zpáteční adresa
Před zasláním pouzdro kvalitně zabalte a do krabice vložte doprovodný dopis se jménem, adresou, e-mailovou adresou, telefonním číslem a stručným požadavkem servisních prací. Platba může být provedena pomocí VISA nebo MasterCard karty. Jestliže do dopisu neuvedete potřebné údaje k provedení platby, kontaktuje Vás servisní pracovník.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej - pište na náš mail .....ivana.stastna@potapeniproradost.cz

Prodáváme i servisujeme vše co se týká světel a automatik.

Oblíbené odkazy